Karma, Zivot, Posao, Firma, Kredit, Novac, Uspeh, prodajem, Kupujem, Stan, Kuca, Nekretnine, Oglasi, Mag, Prorok, Psychic, Medium Ljubica Zec

Privlacenje novca EFT

novac

EFT

Novac, Bogatstvo

Kako do novca?

Da li cete ga zaraditi?

Da li cete naslediti novac?

Da li cete ga imati?

EFT metoda za privlačenje novca u život: Tehnika ciljanog bogatstva

‘Tehnika emocionalne slobode’ (EFT: Emotional Freedom Technique) uvedena je početkom 90-tih godina prošloga veka, a njen tvorac je američki stručnjak za psihologiju Gary Craig. Tehnika emocionalnog oslobađanja je potpuno proverena tehnika, koja daje fantastične rezultate i nalazi svoju primenu na svim životnim poljima. Ovu jednostavnu tehniku možemo koristiti gotovo bilo kada i bilo gde.

Praktična primena EFT-a se sastoji u tome da se izgovaraju rečenice uz istovremeno udaranje prstima po određenim tačkama na glavi, koje predstavljaju akupunkturne tačke. Na taj način pokrećemo svoje vitalne energije, zadiremo u svoju podsvest, koja se pomoću EFT tehnike pročišćava i direktno apsorbuje sadržaj naših pozitivnih rečenica.

Uz pomoć ove tehnike mi možemo u svou podsvijest ‘strpati’ sve ono za čime žudimo, to jeste, sadržaj idealnoga života kakvog priželjkujemo. A već znamo da je kvalitet našega života projekcija materijala koji se nalazi u podsvesti, bilo da je on smeće ili lepota.

horoscope-kamenjeljubica.com

topastroljubica.com

vidovitaljubicazec.com